Our Joomla! extensions are all OpenSource and free of charge. Support is also free of charge. Nevertheless, we do have costs that need to be paid. This is done out of our own pocket. We have had a donation button on our website for some time now, which is actually used to make donations from time to time. The donation progress bar is intended to show how much support we have received and how much is still missing to cover the basic costs, such as hosting and services. The annual costs currently amount to 356€.

Thank you for your support!

Donate PayPal GitHub Sponsors You want to support and there is no suitable platform? Write to us in the forum.

118,33€

BUG found - direct link in menu to kunena category

1 month 5 days ago #543 by Boosterfan
Hey guys,

I guess I have found a bug. If there is a direct link in a menu that leads directly into a category in kunena the sitemap can not be created. When you want to create the sitemap there will be an error an the sitemap will not be created. Will there be a fix in the future?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 5 days ago #545 by Sven Schultschik
Replied by Sven Schultschik on topic BUG found - direct link in menu to kunena category
Hi, thx for report. I will investigate.

If there is a bug, there will be a fix.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 4 days ago #551 by Boosterfan
Hi,

we have found the problem. We did not use your latest kunena plugin as it was not mentioned in the joomla extensions updater. After updating to latest version the problems are gone.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 4 days ago #552 by Sven Schultschik
Replied by Sven Schultschik on topic BUG found - direct link in menu to kunena category
Hi,
but that's a very good hint as well.
Do you know which version you had installed of the plugin? Then I can check why the updater didn't show you the update.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 month 3 days ago #555 by Boosterfan
Oh, sorry I do not know the version. I already updated everything. But it was something with 4. at the beginning, not 5.
The following user(s) said Thank You: Sven Schultschik

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.114 seconds
Powered by Kunena Forum